Horog Ház társasház

A társasház bemutatása

Elhelyezkedés

Székesfehérvár Budapest és a Balaton között félúton fekszik, a Móri-árok déli végénél, a Velencei-tótól 10 km-re. Budapest felől a 7-es főúton illetve az M7-es autópályán érhető el. Vasút- és buszhálózata egyaránt fejlett. A Horog utca Székesfehérvár történelmi belvárosától alig 5 perces sétára található.

Környezet

A HOROG HÁZ a palotavárosi tavak és a királyok parkja közelében épül nyugodt környezetben. Könnyen elérhető minden, ami a városi élet kényelmét szolgálja: óvoda, iskola, postahivatal, bank, autóbusz pályaudvar, szupermarket, bevásárlóközpont, piac. Helyi járatos buszmegálló, a társasház közvetlen közelében, 50 m –en belül található.

A szórakozási lehetőségek is gyalogosan megközelíthetőek: bowlingpálya, játékterem, mozi, színház, uszoda, éttermek stb.
A környezeti adottságaiból fakadóan nem kell messzire menni ahhoz sem, ha sportolásra illetve kikapcsolódásra vágyunk. Legyen a hobbink horgászat, biciklizés, futás vagy egy séta a friss levegőn.

A HOROG HÁZ társasház tervezése és kivitelezése közben végig igyekeztünk szem előtt tartani, hogy az ideköltözők lakásaikon belül korszerű és komfortos környezetben valamint a lakásaikon kívül is barátságos, szép, zöld környezetben éljenek, pihenjenek. Célunk az volt, hogy egy nagyvárosi stresszes, hajtós nap után az itt lakók örömmel térhessenek haza nyugodt, barátságos és kényelmes családi fészkükbe, ahol családjuk szeretetében kiteljesedve fel tudjanak töltődni valamint sikeresen felkészülhessenek a következő nap kihívásaira. Összegezve egy nagybetűs Otthon teremtése volt a cél, ahol úgy fekszel le az ágyba, hogy nem csak alszol, hanem pihensz is.

Emeleti, nyugati fekvésű lakásainkból örökpanorámás kilátás nyílik a Bakony és a Vértes hegységre. Az épület zárt udvarában parkosított pihenőkert kerül kialakításra fákkal, örökzöldekkel, padokkal.

Értékesitési iroda: 8000 Székesfehérvár, Kelemen B. u. 14/A. D. lph. fszt. 3. (Gaja Liget Társasház)

2015 @ Horog Holding Zrt