Horog Ház társasház

Értékesítés, fizetési feltételek

A HOROG HOLDING Zrt. beruházó által építtetett Székesfehérvár, Horog utca 5910/4. hrsz. lakások 10%-os minimális önerővel, a kiválasztott lakás készültségi fokához tartozó szakaszos finanszírozással vásárolhatók meg.

A kiválasztott lakás lefoglalása az adásvételi előszerződés aláírásával és egyidejűleg 10 % vételár kifizetésével lehetséges. A szerződés tervezete irodánkban megtekinthető, beszerezhető. Ennek köszönhetően Ön már a találkozó előtt megvizsgálhatja a szerződés tervezetet, illetve az esetleges változtatási javaslatokat a későbbi fázisban meg is vitathatja ügyvédünkkel.

A konkrét vételi szándékot követően az adásvételi szerződés elkészítésével foglalkozó ügyvédi iroda felveszi Önnel a kapcsolatot, tájékoztatja Önöket a szerződéskötés menetéről, beszerzi Önöktől az összes szükséges adatot és információt, továbbá kérdés, probléma esetén teljes körű felvilágosítást és jogi segítségnyújtást ad. Az adásvételi szerződés megkötése az ügyvédi irodában történik. Az adásvételi szerződés tartalmazza teljes körű fizetési ütemezést.

Vételár pénzügyi ütemezése

Első vételár rész: 10 % foglaló, amely a vételárba beleszámít, és az Önök biztonsága érdekében a foglaló szokásos jogkövetkezményei kerülnek alkalmazásra. A foglaló összege a szerződés aláírását követően, az adásvételi előszerződés szerinti időpontban, banki befizetéssel vagy átutalással fizetendő meg.

Második vételár rész: a teljes vételár 35 % -nak megfelelő összeg akkor esedékes, ha a kiválasztott lakás homlokzati nyílászárói beszerelésre kerültek.

Harmadik vételár rész: a teljes vételár következő 35 % -nak megfelelő összeg akkor esedékes, ha a kiválasztott lakás aljzatbetonozása elkészült.

Negyedik vételár rész: a teljes vételár következő 20 % -nak megfelelő összeg (utolsó vételárrészlet) kifizetése a birtokbaadás feltétele.


A tervektől eltérő igények:

A tervektől eltérő, egyedi igények és elképzelések szerinti belső kialakításra lehetőség van. Az Önök elképzelései szerinti egyedi kialakítás kérdésében Önök közvetlenül a beruházásért felelős HOROG HOLDING Zrt.-vel egyeztethetnek a kért változtatás pontos műszaki paramétereiről, megoldásáról. Természetesen az egyedi igényekben való megállapodás az adásvételi szerződés megkötésekor is megköthető, mely külön elszámolás alapján lehetséges.

Értékesitési iroda: 8000 Székesfehérvár, Kelemen B. u. 14/A. D. lph. fszt. 3. (Gaja Liget Társasház)

2015 @ Horog Holding Zrt